Cégtörténet

A Pleione Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot 2002. év szeptemberében alapítottuk elsősorban ötleteink megvalósítására és önállóságunk, anyagi függetlenségünk kiteljesítésére.

Alapítók: Deák-Szőke Zsuzsanna (Zsuzsi) és Deák Miklós (Miki) .

A kezdeti reményeink elsősorban tőkehiány miatt még nem váltak valóra. A honlapon található játékokat 2002. nyarán találtuk ki, az Artisjus Szerzői Jogvédő iroda 2002.08.15.-én vette nyilvántartásba a műpéldányokat (Harmat tőzsde-játék azonosító sz.:020815002T, Góbé logikai játék (azonosító sz.: 020815001T). A Magyar Televízió m2 csatornáján a Hoppá, itt vagyunk! c. adásában 2003.01.28.-án mutattuk be. 2003.02.17.-től a Magyar Szabadalmi Hivatalnál a játékokhoz kapcsolódó lajstromozott védjegyeink: Harmat védjegy - lajstromszám: 180 569, Góbé védjegy - lajstromszám: 180 568. Jelenleg egyéb tevékenységeink és szolgáltatásaink mellett a játékok gyártási, forgalmazási előkészületeit (pl. CE minőségbizonyítványok megszerzése), az induláshoz szükséges további tőke (hitel, befektető) felkutatását és a számítógépes változatok elkészítését végezzük. Ezért a honlapon található termékbemutatók egy figyelemfelkeltésnek, promóciónak tekintendők, a játékok még kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. Viszont örömmel fogadjuk érdeklődésüket, észrevételeiket a Kapcsolat link alatti elérhetőségeinken.

2004-es nettó árbevételünk: 3 989 000 Ft, mérleg szerinti eredmény. 1 232 000 Ft, az előző évi viszont: -434 000 Ft. Eredményünk elsősorban a GfK Hungária Piackutató Intézet javára történt adatfeldolgozói szolgáltatásunknak köszönhető. Az eltelt üzleti évek viszont arra tanítottak, hogy a sikerhez a több lábon állás elengedhetetlen. Ezért 2005.06.01.-én módosítottuk a Társasági Szerződésünket és a játékgyártáson, adatfeldolgozáson túl, adatbázis-kezeléssel, piackutatással, pénzügyi szolgáltatások közvetítésével és hirdetéssel is foglalkozunk, főtevékenységünk a biztosításközvetítés. Természetesen további adatfeldolgozói, adatrögzítői szolgáltatásra cégünk és munkatársai állnak az érdeklődők rendelkezésére. A Máshova nem sorolt felnőtt- és egyéb oktatás szolgáltatásunk keretében elsősorban főiskolások, egyetemisták, érettségizők matematika korrepetálását vállaljuk.

Honlapunk megtekintése után reményeink szerint kellemes élményekkel, hasznos információkkal, kíváncsiságának felcsigázásával és az üzleti együttműködés lehetőségével távozik!

Üdvözlettel:

Deák-Szőke Zsuzsanna        Deák Miklós